zaterdag 26 oktober 2019

DEPTH

Met grote trots kondigen wij de tiende editie van Depth aan. Een bijzondere mijlpaal die wij op een spectaculaire manier met jou willen vieren. Daarom presenteren wij een event met alles erop en eraan. Optredens van je favoriete dj’s voor alle techno liefhebbers, optredens die je nooit meer vergeet en het iconische Paard als de best denkbare locatie. Depth garandeert een ware techno-experience die zijn weerga niet kent.

Zorg dat je erbij bent en dit potentieel legendarische feest niet mist!

Danceelectronic dance musichousetech housetechno18+
Koop tickets
  • blind bird 10 | early bird 12,50 | regular 15 | door is more
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

At Depth we give you an experience of Techno in all forms. Depth events feature the best DJs and new talent from around the Netherlands and the rest of the world. If you’re a lover of Techno make sure to join our celebration of the electronic music we love most.
Ervaar techno in zijn puurste vorm!

– DEPTH

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur