zaterdag 23 februari 2019

DEF AMERICANS: JOHNNY CASH AT SAN QUENTIN

Mattanja Joy Bradley

Een Johnny Cash tributeshow met de swing, sfeer en rebellie van de legendarische Amerikaanse outlaw; laat dat maar aan Def Americans over! De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen, worden 23 februari 2019 weer opnieuw leven ingeblazen. Dit keer volledig gefocust op het 31ste overall album van Cash, ‘’At San Quentin’’ (1969) dat op 24 februari 2019 al zeker 50 jaar bestaat. Dit album is de tweede uit de reeks van albums die hij opnam in een gevangenis. Andere platen uit deze reeks zijn: ‘’At Folsom Prison’’ (1968), ‘’Pa Osteraker’’ (1973), en ‘’A Concert Behind Prison Walls’’ (1976).

Archief
  • € 15,00
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Def Americans kunnen inmiddels terugblikken op een flinke showgeschiedenis. Zo konden we 23 februari 2017 nog genieten van hun ode aan ”At Folsom Prison” dat vorig jaar 50 jaar bestond. Ook hebben ze naast heel wat andere clubs, cafés en dorpsfeesten ook de grote festivals aangedaan. Festivals als Paaspop, Dauwpop, Nirwana’s Tuinfeest en Huntenpop hebben de band inmiddels op de planken gehad.

De Nederlandse Singer-Songwriter Mattanja Joy Bradley, verzorgt het voorprogramma. Ze reist graag de wereld over met haar soulvolle stem, doordrenkt met Blues & Country. 

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur