dinsdag 15 juni 2021

DE MACHINE – 3voor12 Podcast [publiek + livestream]

De Machine, VPRO’s podcast over de muziekindustrie met 3voor12 muziekjournalisten Niels Aalberts en Atze de Vrieze, komt naar het PAARD voor een live aflevering! De mannen nemen je in deze podcastserie mee naar de wereld achter de muziek.

Zijn we er klaar voor? De deuren van de cultuursector mogen weer open, maar wat treffen we binnen aan? Podia vol spinnenwebben? Lege panden? Of staat iedereen klaar voor een verschroeiende Summer Of Love? Komende dinsdag 15 juni om 19:30 uur strijkt De Machine neer in poppodium Paard in Den Haag voor een speciale live podcast over de herstart van het culturele leven. Je kunt daar bij zijn, en het is nog gratis ook. Aanmelden via de zwarte knop.

knowledgelivestreampodcasttalks
Archief
  • Gratis | Reserveer kaartjes of meld je aan voor de livestream
  • Grote zaal met zitplaatsen + online livestream
  • 19:30
  • 20:00

Tijdens deze editie worden er sprekers en specialisten uit de muziekindustrie ingevlogen. Natuurlijk zijn Atze en Niels zelf er, maar voor de gelegenheid schuiven ook nog twee gasten aan.

Steven van Lummel van PIP Den Haag weet alles over independent nachtcultuur. Hoe staan de clubs er voor na ruim een jaar stilte? Hoe krijgen we de machinerie weer op gang? Steven ken je ook als de host van de Lowlands X-ray en van de onvolprezen podcast Bakkie Bakkie.

Chris Moorman heeft heel wat scenario’s zitten schetsen. Zijn festival Welcome To The Village in Leeuwarden moest hoe dan ook doorgaan, zelfs al moest het op stoeltjes met roulerend publiek. Het doorzettingsvermogen lijkt nu beloond te worden, want Welcome To The Village wordt misschien wel het eerste festival dat door mag gaan. Chris is ook betrokken bij de Popronde.

Een live special over de herstart van het muziekleven

– 3voor12