dinsdag 13 juni 2017

DAMIAN “JR. GONG” MARLEY

Net als zijn broers Stephen, Ky-mani, Julian en Ziggy, gaat Damian Marley, ook bekend als Junior Gong en Gongzilla, verder waar zijn vader moest stoppen: het verspreiden van reggae en het voortzetten van de spirituele revolutie. Zijn nieuwe album ‘Stony Hill’ wordt op 21 juli verwacht.

Reggae
Koop tickets
  • € 35,00
  • € 30,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

Excl. € 2,50 servicekosten*

Damian Marley trad al op vroege leeftijd in de voetsporen van zijn vader. Op dertienjarige leeftijd beklom hij de podia met ‘The Shepherds’ en op 22-jarige leeftijd drukte hij al een stevige stempel op nieuwe reggaemuziek met zijn eerste album ‘Mr. Marley’. Zijn grootste en meest belangrijke missie: de stem te vormen voor de mensen die, door welke omstandigheden dan ook, niet altijd zelf kunnen spreken.Monstermash-up van dubstep en dancehallIn 2012 verkende de artiest de grenzen van muziek door de samenwerking aan te gaan met Skrillex. Het resultaat was de single ‘Make It Bun Dem’, welke door Rolling Stone ‘een monster mash-up van dubstep en dancehall’ werd genoemd. Ook in de afgelopen jaren tourde Damian non-stop over alle continenten en dat zal met een nieuw album op komst nog wel even zo doorgaan.

Damian Marley gaf liefde en kreeg liefde terug. We hadden niet anders verwacht.

****-recensie van De Standaard

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

donderdag 13 juli

WOLFMOTHER

Legendarische hardrockband komt met bijna exclusieve show...

Koop tickets
Deze Aussie hardrockers zijn ijzersterk live en staan garant voor een dik feest. Wie alleen een kaartje koopt om de hit ‘Woman’ te horen zou heel snel de laatste plaat aan moeten zetten. Bella Hay,
Muzikant bij Tears & Marble, DJ
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.