zaterdag 24 november 2018

DAG IN DE BRANDING: STÉPHANIE PAN

Festival Dag in de Branding
Dit concert is onderdeel van de feestelijke 50e editie van Festival Dag in de Branding. Voorafgaand aan het concert in Paard kun je met een passe-partout ticket ook naar Korzo en Theater aan het Spui. Let op: passe-partout tickets kun je aanschaffen via www.dagindebranding.nl. Losse tickets voor alleen het concert van Stephanie Pan zijn alleen via de Paardsite verkrijgbaar.

Tijdens dit festival belichten we de menselijke stem in al haar facetten – variërend van pure vocalen en experimenteel stemgebruik tot digitale ontwikkelingen in menselijke communicatie. Stephanie Pan zal onderdeel uitmaken van deze speciale dag, zij speelt namelijk op 24 november bij ons in de Kleine Zaal.

Archief
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Stephanie Pan – Have Robot Dog, Will Travel – A Song Cycle for the Technological Age

Have Robot Dog, Will Travel is ‘een hommage aan abstractie, ambiguïteit, onuitgesproken woorden’. Stephanie Pan zet een vraagteken bij het geïdealiseerde beeld van digitale techniek, als de sleutel is tot een perfecte wereld: ‘Ik ben juist op zoek naar een dialoog tussen de digitale en de analoge wereld.’ Stephanie treedt op met speelgoedinstrumenten, haar ‘autoharp’, vintage keyboards – allemaal instrumenten die ze met de hand bespeelt. Én digitale instrumenten zoals kleine computers die via sensoren onderhevig zijn aan hun omgeving. (‘Als beestjes die hun eigen gang gaan.’) De teksten in Have Robot Dog, Will Travel heeft ze goeddeels zelf geschreven en cirkelen rond het thema ‘ambiguïteit’. Over de keerzijde van volledige vrijheid: anonimiteit en isolement. Over de verwarring als iets tegelijkertijd aantrekt en afstoot. Wat deze avond nog een stukje meer bijzonder maakt is dat Stephanie haar nieuwste CD uitbrengt, ARTeKSOUNDS. Dat wil je dus niet missen.

Stephanie Pan, stem
Vitaly Medvedev, percussie
Leden van Ensemble Klang

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur