DABKE NIGHT

Waar je ook vandaan komt, voor je het weet blend je met je nieuwe familie op de dansvloer dankzij Dabke!

zaterdag 19 maart 2022 8377

Dabke is de afgelopen jaren dé nieuwe hit geweest in het uitgaansleven door heel Nederland. Deze energieke dans uit het Midden-Oosten groeide dankzij Dabke Night uit tot een van de trends op de dansvloer. Waar je ook vandaan komt, voor je het weet blend je met je nieuwe familie op de dansvloer. Elke Dabke Night start met een introductie op de dabke, die je zelfs zonder enige danservaring kan volgen!

Matrub مطروب (NL)
Matrub is resident DJ op de Dabke Nights en deelt zijn liefde voor muziek uit de Syrische diaspora en speciale aandacht voor dabke, met uitstapjes naar pop en electro uit het Midden-Oosten.

DJ Arab

Deze Palestijns/Syrische DJ is een bekende DJ en organisator van Arabische bruiloften en feesten door heel Europa. DJ Arab brengt energie naar elke dansvloer en vooral heel veel dabke.

dabke oosterse dans 18+
archief
  • Grote Zaal
  • 20:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

Het begon allemaal 2015, toen een groep Nederlandse en Arabische vrienden bedachten dat dabke een manier zou kunnen zijn om bruggen te bouwen tussen Westerse en Arabische cultuur. Met behoud van de tradities, brachten zij de Dabke -een populaire dans uit het Midden-Oosten- naar de Nederlandse dansvloer. De Dabke Nights zijn inmiddels een begrip in Nederland en een van de meest inclusieve uitgaansavonden in het nachtleven.