donderdag 11 november 2021

CUTTING EDGE FESTIVAL: KAKI KING

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Dit concert is onderdeel van het Cutting Edge Festival en wordt mede mogelijk gemaakt door ProJazz

Gitarist extraordinaire Kaki King komt naar Den Haag. Haar fenomenale gitaarspel en voortdurende vernieuwingsdrang van het instrument leveren haar een reputatie op als een van de allerbeste levende gitaristen van de wereld. 9 albums maakte ze in de afgelopen 14 jaar, waarvan de laatste ‘Modern Yesterdays’ misschien wel haar beste is. Vol met vooruitstrevende arrangementen en gepassioneerd gitaarspel. Op 11 november speelt ze in PAARD, in het kader van het Cutting Edge Festival.

Jazz
Koop tickets
  • € 20,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

King werd genomineerd voor Golden Globe Award voor haar werk met de soundtrack van Into The Wild, en ook Dave Grohl wist haar te vinden voor werk met de Foo Fighters. Naast popzalen speelde ze op prestigieuze plekken als het Kennedy Center, MoMa, LACMA, The Met en Smithsonian Design Museum.

 

"There are some guitar players that are good and there are some guitar players that are really fucking good. And then there's Kaki King." 

Dave Grohl. Foo Fighters