donderdag 14 maart 2019

CUT_ In The Round

19:30 deur open
20:30 CUT_ In The Round 

CUT_ heeft de afgelopen jaren hun stempel op de elektronische live scene van Nederland gezet. Samen creëert het duo eigenwijze diepe popsongs met slepende synths, hoekige ritmes en zanglijnen scherp als laserstralen. De gelaagdheid voortkomend uit een eigenwijze blik op popmuziek die zich afzet tegen tradities en conventies leent zich in een livesetting voor een onvergetelijke ervaring. Dompel onder in een andere wereld waarin ze je dicht tegen zich aantrekken en zacht in je oor fluisteren om je vervolgens weer de vloer op te slingeren met hypnotiserende beats.

Klinkt als Fever Ray, Massive Attack, Mount Kimbie
Archief
  • € 10,00
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Het nieuwe album “A small group of individuals” neemt je mee in een intieme wereld van mislukte liefde en kwetsbaarheid. Daar tegenover staat broeierige sensualiteit en rauwe hoekige songs die hun blik op de maatschappij vertolkt. Elke song wordt vertegenwoordigd door een andere persona. Een andere kant binnen een en dezelfde persoon. Dit verhaal over deze “small group of individuals” presenteren ze in een klein aantal exclusieve shows waar ze het midden van de vloer zullen opzoeken. Speciaal voor deze shows hebben ze een bijzondere setup gecreëerd. Als publiek zwerm je om de band heen en zul je in de intieme wereld terechtkomen die je tot de laatste noot niet loslaat. Bereid je voor op een uitzonderlijke en unieke ervaring.

Grote kans dat je bij ‘Tune In Tune Out’ en ‘Electrify’ mee staat te blèren. Of bij hun eerste internethit: een cover en vertaling van ‘Papaoutai’

3voor12