zaterdag 4 juli 2020

Cosplay Dance Experience [afgelast]

Deze show hebben we helaas moeten aflasten vanwege de corona-maatregelen. De ticketkopers ontvangen mail.

Er is nog geen nieuwe datum bekend. Volg Cosplay Dance Experience op Instagram voor meer updates.

Archief
  • € 5,00
  • € 7,50
  • € 12,50
  • € 17,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:00

*incl € 2,50 servicekosten

Cosplay Dance Experience is een dansvriendelijke omgeving voor cosplayers. Het is de eerste dancenight in Nederland (zelfs in Europa) waarin fantasy, anime met het plezier van een dance event wordt gecombineerd. De hoofdrol is weggelegd voor de personages uit comics, games, film of anime.

In de grote zaal is er een programma met diverse live DJ acts met als hoofdact Speakerheadz.

Speakerheadz
Aardbewoners noemen ze links (Left) en rechts (Right) en samen zijn ze Speakerheadz. Bekend van hun debuutsingle MOLL-E tot aan de officiële Comic Con Anthem ‘Victory’. Ze zijn volledig op de hoogte van de menselijke behoefte aan muziek. Het beste manier om hun muziek te kunnen omschrijven is een samenhang van Future/Deep/Bass House met epische orkestrale interludes & scores. Een combinatie van een live DJ set tesamen met elektronische live instrumenten zoals percussie drums & een keytar.

Cosplay markt
In de foyer kan er gekeken, bekeken en gesocialized worden. Er is natuurlijk een Cosplay markt met verschillende merchandise stands voor de “die hard” cosplayers die niet met lege handen naar huis willen. Als extra is er een speciale food court met exclusieve space treats geprepareerd door een Galaxy ster chef.

Experience the experience…
Cosplay Dance Experience…

Wat is Cosplay?
Cosplay is tegenwoordig niet zomaar een verkleedpartijtje meer. Het ooit in Japan ontstane fenomeen (kosupure) ‘costume play’ is ondertussen een wereldwijde community die bijeenkomt op festivals als Comic Con Europe en Animecon. Het is een kleurrijke wereld waarin deelnemers hun passie laten zien voor een personage dat geïnspireerd is op een comic, game, film of anime. Ieder op zijn of haar eigen wijze.

Om de gezelligheid tijdens CDE te waarborgen zijn er een paar voorwaarden voor alle bezoekers. Bekijk ze hier.