donderdag 9 mei 2019

COOKHOUSE EP RELEASE

Ash Radford

De broers Ronald (zang en gitaar) en Jeroen Hendriksen (drums) hebben in 2016 de band Cookhouse opgezet. De band gaat sinds dag één als een speer. Hun nummers geven een ‘feel good’ summer vibe en dankzij de piekfijne pop/folk melodieën blijven alle nummers lekker hangen.  Vanaf het moment dat debuut single ‘In Another Life’, een moderne country pop classic met internationale allure, verscheen, hebben de broers geen dag rust gehad. Op 9 mei 2019 released Cookhouse de nieuwe E.P. ‘Fool’s Paradise’ in de kleine zaal in PAARD.

indiepoppop
Archief
  • € 5,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Hun debuut E.P. is inmiddels meer dan 1 miljoen keer gestreamd en wordt geregeld gedraaid op de radio, waaronder in de vaste playlist van Radio 1. Dit viel o.a. ook Roxeanne Hazes & Jack and The Weatherman op, die de band, inmiddels uitgegroeid tot een vijftal, uitnodigde om met hun mee op tournee door het land te gaan. Ook stonden zij als support act voor Jeremy Loops in een uitverkocht Paradiso. Daarnaast is Cookhouse in 2018 benoemd tot 3FM Talent.

Ash Radford groeide op tussen Jersey (UK) en Engeland, maar zijn geluid en muzikale karakter is duidelijk gevormd tijdens zijn vele reizen. Met zijn robuuste soulvolle stem en rauwe percussieve gitaarstijl weet hij het publiek te overwinnen. Radford is al goed op weg om de zomer festival scene te infiltreren, met al optredens op Sziget, Glastonbury en Secret Garden Party.