zondag 21 mei 2023 8380

COME

FINE CHINA SUPERBONE 

Come speelt zondag 21 mei 2023 in PAARD!

Onder leiding van zangeres, gitarist en songwriter Thalia Zedek genereert Come een bijzondere blend van blues, postpunk en indierock, met een donkere dissonantie die krachtig en suggestief is. De ratelende gitaar van Zedek zweeft en duikt over de ritmesectie, terwijl haar stem een oerkreet voortbrengt waarbij het slimme gebruik van dynamiek diepte toevoegt aan het uitdagende emotionele landschap van haar lyrics.

Bluesindierockpostpunk
Archief
  • € 18,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Het debuutalbum can Come Eleven Evelen in 1992 maakte hen tot een van de meest geprezen nieuwe acts op de ondergrondse scène. Het album was een groot succes bij zowel critici als collega-muzikanten, en tournees volgden met onder andere Nirvana, Dinosaur Jr., Sugar en Pavement.

Support: FINE CHINA SUPERBONE
Deze noiserock/mathrock formatie uit Nederland staat bekend om hun schurende, gedraaide, postnoise rock. Nu spelen ze strakker dan ooit in hun huidige line-up. Soms zenuwslopend en een beetje kwaadaardig.

They’re like a secret history of American socio-cultural brownouts. It’s great to hear some of those songs again, in all their gritty sublimity

Dusted Magazine