zaterdag 13 februari 2021

CLUB 3VOOR12 DEN HAAG [livestream]

Dax, MOYO & Yellofox

PAARD, Paardcafé en 3VOOR12 Den Haag steken Club 3VOOR12 Den Haag in een nieuw COVID-proof jasje. Zaterdag 13 februari programmeert het lokale platform 3VOOR12 Den Haag drie Haagse beloftes in de Grote Zaal van PAARD. De livestream is gratis te bekijken en wordt opgesmukt met interviews met de jonge artiesten. Tune vanaf 21:00 uur in voor deze gratis uitzending van PAARD TV.

Voor de eerste editie zijn geboekt: Dax, MOYO en Yellofox. Wil je voor aanvang van de show een link ontvangen? Meld je dan aan via de website! 

Archief
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 21:00
  • 21:00

Club 3VOOR12 Den Haag werd de afgelopen jaren gehouden in het Paardcafé. Tijdens 61(!) edities werden nieuwe bands geïntroduceerd aan het publiek, helaas moest Paardcafé vanwege de maatregelen de 62ste editie cancelen.

Dax:
Dax herken je aan haar lo-fi kinderliedjes die zich kunnen ontwikkelen tot sinistere fabels met mysterieuze melodieën en onaardse droes van delays en achtergrondstemmen. Afgelopen juni bracht ze haar tweede album Play Nice uit, die ze zelf schreef, opnam en produceerde. Hierdoor kon ze compleet haar eigen verbeeldingsrijke wereld reflecteren, waarin ze je gegarandeerd weet mee te slepen tijdens haar show in Paard. 

MOYO:
Zwevend tussen indiepop en knallende alternatieve psychedelische poprock is MOYO dynamisch en een frisse wind tussen de mainstream “radiopop”.  De band werd in 2018 opgericht door Mila Stips en Yaniv de Jong en hadden binnen no-time een volle agenda. Nu is het dan eindelijk tijd voor het podium van Club 3voor12 Den Haag, voor iedereen om van te genieten op de beeldbuis!

Yellofox:
Amerikaanse folk-pop met aanstekelijke melodieën, Yellofox haalt hun inspiratie uit de legendarische 60’s en 70’s songwriters. Met een basis van gitaar en cello hebben ze hun eigen geluid weten te creëren, melancholie met ritme. Dat klinkt naar nieuwsgierigheid, gelukkig wordt die gestild op 13 februari bij de livestream in Paard!