CLUB 3VOOR12 DEN HAAG #2 [livestream]

zondag 28 maart 2021 2021

PAARD, Paardcafé en 3VOOR12 Den Haag zijn terug met een tweede editie Club 3VOOR12! Zondag 28 maart zullen er drie talenten het podium betreden in de Grote Zaal. Maar dat is nog niet alles, alle artiesten zullen deze avond de kleren van hun lijf worden gevraagd tijdens een interview voor het optreden. Voor de tweede editie zijn geboekt: Zuster Zonnebloem, Mariseya en IMBOS.

Aanmelden voor deze livestream
Aanmelden voor de livestream is GRATIS kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start de link naar de livestream per mail. Klik op de zwarte button rechts om je aanmeld ticket te halen.

archief
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00
Nieuwsbrief

Zuster Zonnebloem
In de zwoele nazomer van 2019 komen 4 zielen bijeen met een gedeelde passie voor muziek uit de jaren ‘60 en ’70. Alsof het voorbestemd is, pakken zij hun instrumenten en ontstaat er een magische formule begeleid door groovy ritmes, kleurrijke melodieën en hypnotiserend gezang, die zorgt voor een psychedelisch spektakel zoals je dat alleen in de ‘60s zou meemaken. De wonderbaarlijke trance en bovennatuurlijke sfeer waarin deze band je meeneemt, is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Waan je tijdens de Livestream van Club 3voor12 Den Haag heel eventjes in de Summer of Love met Zuster Zonnebloem!

Mariseya
De Haagse zangeres Mariseya vindt haar roots in Ghana en omschrijft haar muziek als AfroRnB. Een meer duidelijke benaming voor haar sound is er waarschijnlijk niet! Haar liefde voor RnB, soul en Afromusic zorgt ervoor dat ze het populaire genre fris, eigentijds en vibey maakt. Tijdens de livestream van Club 3voor12 Den Haag neemt ze ons uiteraard mee in haar vibe en zijn we sowieso nog een tijdje vrolijk na afloop!

IMBOS
IMBOS windt er geen doekjes om. Niet alleen met zijn muziek, ook met zijn teksten probeert hij zich zo diep mogelijk in het hoofd van zijn luisteraars te nestelen. Of het nou gaat om persoonlijk leed, maatschappelijke kwesties of tijdloze dromen, voor IMBOS is stil zijn geen optie meer. Ondersteund door soepele beats en vuige synths ,die afkomstig lijken uit de tijd dat hij zelf nog een gladde bovenlip had, komt zijn boodschap direct binnen. De sound is niet alleen duidelijk geïnspireerd op de Nederpop uit de jaren ’80, het heeft ook raakvlakken met artiesten van nu zoals Stippenlift, Elias Mazian en Fulco.