zaterdag 9 september 2017

CLUB 3VOOR12 # 50 – XXXL EDITIE

Support: Vijftigste editie van Club 3 voor 12

Rumoer! Kabaal! Tijd voor wat GROOTS. Op zaterdag 9 september organiseert 3voor12 Den Haag de 50ste (!) editie van Club 3voor12 Den Haag. En dat pakken ze flink aan. Verwacht een ‘extra large’ editie in zowel het Paardcafé én de Kleine Zaal van het Paard. Met het nieuwste Haagse talent, gevestigde Haagse namen en natuurlijk een aantal Haagse verrassingen. Zaterdag 9 september. Save the date.

We Are Public Gratis
gratis
  • Kleine zaal en Paardcafe
  • 19:30
  • 20:00

Line-up (tot nu toe).

The Hazzah
Brachten afgelopen vrijdag in – een afgeladen Beergarden – hun EP Xex uit. De band stond op 14 mei 2016 op de 45ste clubavond en daarna is het alleen maar bergopwaarts gegaan voor deze surffuzzers.

Forever Saturday
Ooit door het leven als The Hague Idiots en nu dus Forever Saturday. Deze punkrockpubers zijn geselecteerd voor de Popronde 2017 en brengen op 7 juli hun EP ‘We ain’t coming home tonight’ uit. Hoogste tijd dat ze eens op de clubavond komen spelen!

Kern Koppen
Al jaren een begrip in de Haagse, maar ook Nederlandse, hiphop/pop scene. Het is al een tijdje wat stiller rond deze band maar er is beloofd om deze avond langs alle klassiekers te gaan. En misschien wel nieuw materiaal?

Pyke
Mooie, ingetogen popliedjes. Pijke de Grood heeft niet meer dan een gitaar nodig om zijn folk/pop sterk en krachtig over te brengen naar het Paardcafé publiek. Opener van de avond, dus kom op tijd.

Club 3voor12 Den Haag is een tweemaandelijkse avond in het Paardcafé waar 3voor12 Den Haag het nieuwste Haagse muzikale talent programmeert. In de afgelopen jaren programmeerde 3voor12 Den Haag op die manier 183 bands, acts en dj’s in het café. De avond is een springplank geweest voor menig Haags succesverhaal en hoopt dat in de komende jaren te mogen blijven. De 50ste editie wordt georganiseerd door 3voor12 Den Haag, Stichting Brouhaha, Paard en Paardcafé.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 oktober

BAZART

Donkere indiepop in de moedertaal...

Koop tickets
Er is zeker meer dan ‘Goud’ wat blinkt in het inventieve repertoire van het Belgische Bazart, maar hun mantra ‘Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel’ kan bijna op een dekbedovertrek worden geborduurd. Henk Koolen,
Paard - Programmeur
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.