zaterdag 24 november 2018

CLAW BOYS CLAW

REX

Claw Boys Claw fanaten weten dat deze band altijd met vuur komt. Hun afwisselende mix van rauwe, lyrische, vuige en psychedelische rock bracht al veel succes en de fans stonden dan ook te springen toen hun album ‘It’s Not Me, The Horse Is Not Me, Part One’ afgelopen februari uit kwam. Niet gek ook, want men zegt dat er maar weinig Nederlandse bands live zo goed zijn als Claw Boys Claw…

psychedelische rock
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Wij hoeven de kenner niet te vertellen dat Peter Te Bos een losgeslagen projectiel is: “Ik heb het nodig om iets mafs te doen, daar voel ik me goed bij. Ooit nam ik me voor, vanavond geen gekke dingen doen! Dat lukte niet.’’ aldus Te Bos. Tijdens hun liveshows weet je dan ook nooit wat je kan verwachten. Benieuwd welke streken hij in het Paard uit gaat halen? Haal die kaarten dan snel!

Voorprogramma:
REX is een driekoppige Amsterdamse band, met een mix van: post-punk-blues-rock. Ze hebben een eigen repertoire met invloeden van Nick Cave, Lou Reed en Leonard Cohen. Zwoel en duister met teksten die je terugbrengen naar wilde nachten met verloren liefdes.

Het is de combinatie van absurdistisch kabaal en puntige pop die Claw Boys Claw zo bijzonder maakt

-De Volkskrant