woensdag 23 mei 2018

CIRCLE

Ontstaan in 1991 aan de west kust van Finland is CIRCLE lange tijd een van de meest invloedrijke en internationaal zichtbare bands geweest in de Finse underground scene. Na een windstoot aan single releases kwam in 1994 hun debuut plaat ‘Meronia’ uit. Een album vol classic folk en hard rock uit de jaren 70. De plaat werd in heel Europa én Noord Amerika uitgebracht en dit zorgde voor een fanbase in alle hoeken en gaten van de wereld.

Archief
  • € 16,50
  • € 16,50
  • € 19,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Na Meronia maakte Circle meerdere malen uitstapjes in het oerwoud aan muzikale genres. Waaronder de psychedelische en minimalistische tak op Miljard en de punk tak op Panic, zonder hun basis te verliezen.
Na een 15 jarige zoektocht naar ‘musical meaning’ heeft Circle het voor elkaar gekregen om volwassen metal te maken, in de meest positieve zin. Waarbij zware 80s riffs zich afwisselen  met experimentele psychedelica.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur