zondag 24 februari 2019

CESAR ZUIDERWIJK – Masterclass

Cesar Zuiderwijk – Masterclass
Masterclass is voor iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Dit keer met niemand minder dan Cesar Zuiderwijk, drummer van Golden Earring en virtuoos op Zildijan bekkens als op Pearl drums. Zuiderwijk maakte tournees met wereldbands The Who, Rush en Santana en is zonder twijfel één van de grootste rockdrummers die Nederland rijk is. Op levendige en humoristische wijze neemt hij je mee is een twee uur durende reis door de drumwereld. Of je nu beginnend bent, vergevorderd of je gewoon graag wat meer te weten komt over drummen: dit is je plek.

 

 

masterclass
Archief
  • € 12,50
  • € 17,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 14:30
  • 15:00

*incl € 2,50 servicekosten

Wat komt er zoal aan bod?
Oefenen met een band, soleren, onafhankelijkheid en de Möller-methode waarbij je drie tot vier keer zo lang en snel kunt spelen. Daarnaast wordt je meegenomen in de tips & tricks, do’s & don’ts, is er een signeersessie en staan akoestische en elektronische drumstellen paraat voor jamsessies.

Daarnaast is er van drumspektakel “2000 Drummers aan Zee” een uur durende filmregistratie die we na afloop van de Masterclass vertonen. Zo kunnen we deze unieke dag samen nóg eens beleven!

Drummen is toch ook gewoon theater

Cesar Zuiderwijk in de Volkskrant

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur