zondag 29 september 2019

CARLOS CIPA & PIETER DE GRAAF

Fluister x Paard

Componist en multi-instrumentalist Carlos Cipa komt binnenkort met zijn nieuwe album “Retronyms”. De klassiek geschoolde pianist verruimde zijn horizon door tijdens zijn tienerjaren de drums op te pakken. Hiermee ging hij de hele wereld over met verschillende muziekstijlen onder andere met gelijkgestemde artiesten als Hauschka en Ólafur Arnalds. Maar oude liefde roest niet en zo keerde hij terug naar de piano en daarmee reisde hij heel Europa door, om op 29 september aan te komen in Den Haag.

Koop tickets
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 14:30
  • 15:00

*incl € 2,50 servicekosten

Pieter de Graaf wist zijn sporen als pianist en componist te verdienen als onderdeel van the Kyteman Orchestra en met zijn eigen jazz-ensemble ‘Pieter De Graaf Trio’. Maar nu is het tijd voor zijn solo-project. Met inspiratiebronnen als Miles Davis, Keith Jarrett en Chopin maakt hij geïnspireerde, neoklassieke pianomuziek. Vergelijkingen met Nils Frahm en Einaudi liggen voor de hand, met zijn pop en jazz-invloeden weet de Graaf een uniek eigen geluid te creëren.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur