woensdag 29 augustus 2018

CAMEL – Moonmadness

Op 5 juni kon het concert van Camel helaas niet doorgaan. Ondertussen is er een nieuwe datum geprikt. De show van Camel is verplaatst naar woensdag 29 augustus 2018. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Online kaartkopers ontvangen bericht hierover per mail. 

Camel speelt Moonmadness integraal
Camel is een van dé bands in progland waar je u tegen zegt. Hoewel de Britse groep met haar typische 70’s symfo-sound dan niet van een mainstream succes genoot, weet de fijnproever dat zij minstens zo fantastisch gecomponeerd is en net zulke topmuzikanten heeft als bijvoorbeeld een Pink Floyd of Genesis. Zo stond hun plaat ‘Mirage’ op nummer 21 in het lijstje van ’50 Greatest Progrock Albums of All Time’ samengesteld door Rolling Stone magazine.
Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

Hun emotionele gitaarsound, drijvende keyboardpartijen, geweldige solo’s en gitaarloopjes maakt de band onweerstaanbaar voor de liefhebber van het genre. De ritmewisselingen zijn onnavolgbaar en lopen soepel in elkaar over, net als afwisseling van stevige rock naar dromerige sprookjessferen trouwens. Puur staaltje vakmanschap van een verslavende band die op 5 juni gewoon in Paard staat.

Moonmadness is het vierde studioalbum van de Britse muziekgroep. Het is het laatst verschenen muziekalbum in de originele samenstelling en deze conceptplaat zal integraal gespeeld worden, tezamen met andere klassiekers.

Vanaf 15 november 10:00 uur kunnen ticketkopers van Camel voor €60,00 een extra VIP pakket toevoegen aan hun ticket. Ook de mensen die al een ticket hebben kunnen dit pakket bestellen. Maar wat houdt het precies in?

Het VIP pakket bestaat uit:
– Eerdere aanvangstijd. 30 minuten voor de deuren open gaan al vooraan staan.
– Meet & Greet met de band zelf inclusief een uitgebreid fotomoment.
– Een speciale, persoonlijke foto die je meteen kunt laten signeren.
– Een uniek Camel souvenir, wat een verassing blijft tot de avond zelf.

Wil jij dit pakket toevoegen aan jouw ticket? Ga dan morgen, 15 november om 10:00 uur naar onze website en bestel. Let op! Er zijn maar 20 pakketten om weg te geven, dus twijfel niet te lang.

Camel returned to vocals again on their 4th album "Moonmadness". Just like "The Snow Goose" it was one of their very best ones, demonstrating the distinctive Camel-sound and their strongly melodic symphonic progressive rock at its absolutely best." 

Vintageprog.com over Moonmadness

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur