vrijdag 17 november 2017

BUMBLEFOOT

Support: Thank You Scientist

Ron Bumblefoot Thal heeft eigenlijk geen introductie nodig. Voordat hij in 2006 bij Guns N’ Roses aansloot timmerde hij flink aan de weg met zijn carrière als solo gitarist. In 2014 vertrok hij uit GNR om verder te gaan met zijn nieuwe projecten. Momenteel maakt hij ook nog deel uit van “Art of Anarchy”, aangevuld met leden van Creed en Disturbed.
Verwacht harde rock, raggende gitaren en een show van de bovenste plank.

Archief
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De naam Bumblefoot is zeker niet uit de duim gezogen. Ron adopteerde deze naam (wat eigenlijk een bacteriële infectie is) toen hij erover leerde tijdens het helpen leren van de studie van zijn vrouw. Het begon als de naam van een album, vervolgens werd het een record label, toen de naam van zijn band en tot op heden is Bumblefoot de solo carriëre van Thal.

In 2015 kwam zijn plaat ‘Little Brother Is Watching’ uit. Welke nu, door EMP Label Group, opnieuw wordt uitgebracht.

Support: Thank You Scientist
Thank You Scientist wordt door haarzelf het beste omschreven als “Post Genre Sweet Potato Polka”. Aangezien wij zelf ook niet zo goed wisten wat dat nou precies inhoudt, hebben wij er maar progrock meetz jazz van gemaakt. Door toevoegingen van instrumenten als flugelhorn, saxofoon en viool is Thank You Scientist redelijk uniek in het genre en kan het de verrassing van de avond worden.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

donderdag 4 januari

STEAK NUMBER EIGHT & BRUTUS

Een double-bill vol harde rock/punk/metal van jonge artiesten...

Koop tickets
Het nieuwe concertjaar wordt geopend met een dubbel-loops knal die het oud en nieuw-vuurwerk zal doen reduceren tot een zielig plofje. Twee van de heftigste bands uit Belgie vormen een furieuze tandem voor echte durfals. Henk Koolen,
Paard - Programmeur
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.