vrijdag 17 november 2017

BUMBLEFOOT

Support: Thank You Scientist

Ron Bumblefoot Thal heeft eigenlijk geen introductie nodig. Voordat hij in 2006 bij Guns N’ Roses aansloot timmerde hij flink aan de weg met zijn carrière als solo gitarist. In 2014 vertrok hij uit GNR om verder te gaan met zijn nieuwe projecten. Momenteel maakt hij ook nog deel uit van “Art of Anarchy”, aangevuld met leden van Creed en Disturbed.
Verwacht harde rock, raggende gitaren en een show van de bovenste plank.

Archief
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De naam Bumblefoot is zeker niet uit de duim gezogen. Ron adopteerde deze naam (wat eigenlijk een bacteriële infectie is) toen hij erover leerde tijdens het helpen leren van de studie van zijn vrouw. Het begon als de naam van een album, vervolgens werd het een record label, toen de naam van zijn band en tot op heden is Bumblefoot de solo carriëre van Thal.

In 2015 kwam zijn plaat ‘Little Brother Is Watching’ uit. Welke nu, door EMP Label Group, opnieuw wordt uitgebracht.

Support: Thank You Scientist
Thank You Scientist wordt door haarzelf het beste omschreven als “Post Genre Sweet Potato Polka”. Aangezien wij zelf ook niet zo goed wisten wat dat nou precies inhoudt, hebben wij er maar progrock meetz jazz van gemaakt. Door toevoegingen van instrumenten als flugelhorn, saxofoon en viool is Thank You Scientist redelijk uniek in het genre en kan het de verrassing van de avond worden.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur