zondag 22 oktober 2017

Buch Fest [geannuleerd]

Tot onze grote spijt heeft de organisatie van Buchfest besloten het festival te annuleren.
Gekochte kaarten kunt u retourneren bij het aankooppunt. Online kaartkopers worden via mail op de hoogte gesteld en het geld wordt terug gestort op uw rekening. Zie voor meer informatie: algemene voorwaarden artikel 6.4. Excuses voor het ongemak en we hopen u bij een ander evenement te mogen ontvangen!

 

Archief
  • € 33,50
  • Grote Zaal
  • 17:05
  • 17:35

*incl € 2,50 servicekosten

LAO CHE is befaamde Rockband, afkomstig uit 1999. Hun muziek is een mix van rock, punk, ska en folk. Het ging hard met de band nadat hun eerste album “Powstanie Warszawaskie” uitkwam, waarmee ze verschillende nomaties en awards binnensleepte.

LUCTORPEDA is eveneens een stampende rockband, opgericht in 2010. Inmiddels hebben ze al 4 albums op hun naam staan. Op 9 mei 2011 kwam het self-titled album uit en knalde meteen de Poolse hitlijsten in op nummer 15. Daarnaast benoemde het bekende ‘Teraz Rock Magazine’ het als de plaat van het jaar. Maar het hield niet op. Precies een jaar later kwam hun tweede album uit die rechtstreeks op nummer 1 belandde in Polen.

GABINET LOOSTER noemen zichzelf een grote familie, met een motto voor onvoorwaardelijke vriendschap. Hoewel ze elkaar allemaal in Londen hebben ontmoet zijn ze allemaal geboren en getogen in, jawel, Polen.
Nadat ze hun eerste band bus kochten zijn ze heel Europa doorgereden om zoveel mogelijk te spelen. Op straat, onder de brug, in de bus, op het dak en ga zo maar door. In 2016 werd dan eindelijk hun eerste album opgenomen, A dream coming true voor de mannen. Nu komen ze op 22 oktober naar het Paard, niet in Polen maar in Den Haag!

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.