BRUNO MAJOR

maandag 13 november 2023 2023

Bruno Major is een getalenteerde Britse singer-songwriter. Hij begon zijn muzikale reis op jonge leeftijd en studeerde aan de British and Irish Modern Music Institute (BIMM) in Londen. In 2017 brak hij door met zijn debuutalbum “A Song for Every Moon,” waarop hij zijn kenmerkende soulvolle stem en doordachte teksten liet horen. Bruno Major staat bekend om zijn vermogen complexe emoties in zijn muziek over te brengen en om zijn intieme live-optredens. Hij is een opmerkelijke artiest in de hedendaagse muziekwereld, dit komt door zijn groeiende invloed en toewijding aan zijn vak. Op 13 november staat hij in PAARD!

pop
archief
  • €23,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Bruno, de antiheld van de muzieksterren, is volkomen compromisloos in zijn vak en heeft ongeëvenaarde lyrische landschappen gecreëerd die niet voldoen aan de muzikale status quo van vandaag. Desondanks resoneren ze diep met fans, zoals blijkt uit zijn miljardenstreams, aangejaagd door virale hits als “Nothing” en “Easily.”

Support: Kevin Garrett
Kevin Garrett
, een muzikant en songwriter afkomstig uit Pittsburgh, maakt hedendaagse R&B soulpop. Naast het uitbrengen van zijn eigen muziek heeft hij meegewerkt aan Beyoncé’s “Lemonade,” wat hem een Grammy-nominatie heeft opgeleverd. Onlangs heeft hij zijn nieuwe single Hard Work uitgebracht en zal hij live te horen zijn als support bij Bruno Major op 13 november!