zaterdag 5 januari 2019

BOEF

JoeyAK

Graag willen wij jullie erop attenderen dat er bij dit concert een minimum leeftijd van 14 jaar geldt; bezoekers onder de 14 jaar kunnen wel toegang krijgen tot dit concert mits zij begeleid worden door een volwassene boven de 18 jaar. Er wordt bij de deur gecontroleerd op leeftijd, dus neem je ID mee!

Boef is inmiddels een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn debuut EP ‘Gewoon Boef’ in 2016 uitkwam. In maart 2017 kwam zijn debuut album ‘Slaaptekort’ uit waarmee het spreekwoordelijke hek van de dam ging. Hij sleepte honderd miljoen views binnen, verkocht zijn album platina en was nummer 28 in de top meest gestreamde artiesten ter wereld op het moment van de release.

Archief
  • Normaal €18,50 | VIP ticket €42,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de giga hit ‘Habiba’. Daar verkocht hij meervoudig platina voor en zijn music video werd met 40 miljoen views de meest bekeken Nederlandse muziekvideo áller tijden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot deze deugniet op onze podium staat, zodat we al zijn hits keihard kunnen meezingen. Jullie ook niet?!

Voorprogramma: JoeyAK
Begin 2018 bracht dezw jonge Amsterdammer zijn debuut-EP ‘Luitenant’ uit – met daarop featurings van onder meer Sevn Alias en Boef- en belandde daarmee op nummer vijf in de Album Top 100.
Joey is een product van de straat. Zijn hoofd is heet, en zijn hart koud. Hij rapt wat hij leeft, en misschien nog wel belangrijker; hij leeft wat hij rapt. Ook in de rest van 2018 zat hij niet stil. Hij veroorzaakte moshpits op grote festivals als WOO HAH! en Appelsap en was te horen op singles van bijvoorbeeld Esko, Mario Cash en Architrackz.
Met de singles ‘Hoofd Heet’ en ‘Boonk Gang’ gaf hij al wat voorproefjes van zijn nieuwe EP ‘Hoofd Heet, Hard Koud’, die in het najaar verscheen. Op die plaat laat JoeyAK -die AK staat voor Alles Kantelen- weer een hele andere kant van zichzelf zien. IJskoude en stoïcijnse straatrap gaat daarop hand in hand met warme drumpartijen uit baile funk. Zijn tracks komen mokerhard aan bij elke crowd en hij is dan ook van plan om elk podium van Nederland compleet in de fik te zetten. Hoofd heet, show heter!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur