woensdag 5 september 2018

BOB LOG III

Dus: wat doe je als je een man in een jumpsuit ziet, met een helm op die zijn gezicht bedekt en waar een telefoon uit steekt? Hij komt vanaf de trap naar beneden in een opblaasboot, gitaar spelend met vage vreugde in zijn hart. Dan ga je niet uit de weg, dan stap je in die boot. Als je hem eenmaal live hebt zien optreden, vergeet je nooit meer wat hij je leerde.

Koop tickets
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 20:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Bob Log III is een eenmansband. Hij speelt slide-gitaar terwijl hij zijn kickdrum bedient, en soms twee vrouwen op zijn knieën neemt. Je snapt misschien wel dat dit niet voor tere zieltjes is. En anders snap je het wel als je weet hoe zijn platen heten. De titels ‘Boob Scotch’, ‘Bubble Strut’ en ‘My Shit Is Perfect’ geven vast een idee. Het is luid, vreemd en opwindend hoe extatisch het allemaal klinkt. Zijn gitaar lijkt geglazuurd met een soort subliem en in honing gedompeld geluk.

Je moet wel in een hele slechte bui zijn als je niet wordt vermaakt door de mysterieuze Bob Log III. Zijn muzikale vaardigheden zijn al iets om te aanschouwen. Hij mixt blues/Americana met goede oude Rock-‘n-Roll en dan heb je ook nog eens dat gekke personage. Wat Bob Log III brengt is niet te omschrijven, dat moet je ervaren.

’Bob Log III’s live shows are wild affairs. Bob likes to ride rubber dinghies across the heads of his audience and summon women onstage to stir his whiskey with their tits

NME.com

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.