BLACK BOX REVELATION

vrijdag 22 september 2023 2023

We hadden zin om een album op te nemen waardoor de kids weer gitaar gaan spelen. Muziek om je stem bij kwijt te raken door mee te schreeuwen. Liedjes waarbij het bier in de lucht gaat als je ze live ziet.”  zegt de zanger en gitarist van Black Box Revelation. Met deze rock ‘n roll mentaliteit zijn Black Box Revelation de studio ingedoken en komen met nieuwe songs naar PAARD in september!

Voor liefhebbers van Triggerfinger, Novastar, Balthazar
archief
  • €21,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Black Box Revelation zijn sterk geïnspireerd door Amerikaanse blues, de Britse pop invasie en psychedelische rock. Hun sound bestaat uit de sterke en beukende drums van Dries van Dijck en de brullende gitaren en schreeuwende stem van Jan Paternoster.

Support: My Girlfriend
Punky, catchy en dansbaar: dat is My Girlfriend. Dit synth-gedreven power-trio klinkt als een mix tussen The Wombats en Blood Red Shoes. Korte, uptempo songs gevuld met vieze bass-riffs, waarvan de refreintjes nog dagen lang in je hoofd blijven nagalmen. Laat de afwezigheid van een gitaar je niet bedriegen: My Girlfriend barst van de energie en zal de zaal en je trommelvliezen doen trillen.