zaterdag 4 februari 2023 8380

BENTE

Bente Fokkens schrijft en performt al sinds haar elfde. Deze jonge start van haar muzikale carrière resulteerde in de documentaire ‘Bente’s Stem’, meerdere optredens bij De Wereld Draait Door, een deelname aan The Voice Kids en een optreden op Into The Great Wide Open. Naast muziek maken begint Bente als actrice. Ze vertolkt de hoofdrol in de film ‘Kappen!’, speelt in de hit-serie ‘Soof 2’ en is te zien in de populaire (film)serie ‘Misfit’. Op 4 februari 2023 zie je haar in PAARD!

Archief
  • € 17,00
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

In 2019 gaat het roer om. Bente gaat muziek schrijven in het Nederlands en tekent bij Top Notch. Begin 2020 brengt Bente haar eerste EP uit genaamd ‘Liefste, Ken Je Mij’, waarmee ze live te zien was bij ‘M’ op NPO 1 en te horen was op verschillende radiozenders. Als vervolg op haar eerste EP verschijnt in het najaar van 2021 haar tweede EP ‘Als Je Gaat’ met een gelijknamige tour.

Na een eerste succesvolle tour en festivalzomer brengt Bente dit najaar haar debuutalbum uit waarvan de eerste single ‘Maak Me Wakker’ al te horen was op radio, TV en op menig festival. 2023 belooft het jaar van Bente te worden.

Support: Benjamin
Deze Amsterdamse artiest laat zich inspireren door romantiek, intermenselijke communicatie en persoonlijke gebeurtenissen. Deze inspiratie smelt hij als sociaal observator om tot intieme, verhalende popliedjes voorzien van een verfrissend authentiek aura.