vrijdag 16 februari 2018

Benjamin Fro

Brandwerk

Liefhebbers van Kendrick Lamar, The Roots, Mos Def en Anderson Paak, wees wijs en haal uw ticket. Deze rapper, zeg maar gerust dichter, haalt zijn inspiratie uit de zojuist genoemde artiesten en verwerkt deze in vrolijke &dansbare beats. Als kersverse nieuwkomer scoorde tegen alle verwachtingen in al een dikke hit in Polen terwijl de echte doorbraak in zijn eigen Nederland nog moet plaatsvinden; mark our words, lang gaat dat écht niet meer duren. Wellicht wellicht ken je hem al van de band PLeaSe! waarmee hij al in De Wereld Draait Door rockte.

Daarmee speelden zij 5 jaar lang in o.a. DWDD, 3FM, Paradiso en de Melkweg. In hun vrije tijd werkten ze aan nieuw hiphop materiaal waarna zij een aantal jaren later hun live debuut met ‘Fro maakten.

Archief
  • € 10,00
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

‘Fro en Gianni brachten in het najaar van 2o16 het album ‘‘Praten over Leven’ uit. Het album is bedoeld als een beschouwing van het leven en staat vol met verwijzingen naar dichters, filosofen én zichzelf. Benjamin Fro vertelt over hoe hij door zijn ontdekking van de filosofie de wereld begrijpt. Verwacht een avond vol fijne beats, gestoken in een maatschappelijk en filosofisch jasje. Lets Fro!

 

Support: Brandwerk

‘’We hebben ons omgekeerd voorgesteld. Alsof je de hele tijd in de club met een chick hebt zitten chillen maar nooit je naam hebt gezegd. Nu hebben we onze naam gezegd en gaan we laten zien wie we zijn,” aldus de bazen van hiphop collectief Brandwerk. De harde beats en vlammende producties van deze Grote Prijs finalisten dreunen nog een tijdje aangenaam in je trommelvlies. Heerlijke opwarmer voor Benjamin Fro.