dinsdag 26 februari 2019

BENEFIET ALS

Als je je lichaam altijd met respect behandeld hebt, komt een diagnose met ALS extra hard aan. Het overkwam de liefhebbende moeder, oma, zus, dochter en vriendin Ingrid vorig jaar. Omdat Ingrid veel voor haar omgeving doet, is het tijd om de gunst terug te keren. Tijdens deze avond willen we, samen met fantastische artiesten, een mooi bedrag voor haar ophalen. Met dit bedrag kunnen we er samen voor zorgen dat Ingrid een operatie kan ondergaan in Israël en word het mogelijk gemaakt de nodige remmende medicatie aan te schaffen.

Naast verschillende optredens  zullen er collectebussen aanwezig zijn waar men een donatie kan maken. Ook zullen er loten verkocht worden waarmee je kans maakt op het winnen van een meet & greet met de artiesten die deze avond belangeloos helpen.

De avond staat in het teken van het vieren van het leven, en zodoende een leven te verlengen.

Voor meer informatie over ALS & Ingrid klik je hier.

Archief
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Wanneer de deuren geopend worden voor publiek, zal er niet lang meer gewacht hoeven worden op het eerste optreden.

De mannen van Mooie Meneren trappen af met hun Top 1000 en zullen je meenemen op hun reis door de Rock & Roll van vroeger tot nu. Vol energie en passie spelen zij hun uiterst dansbare Rock-repertoire, verwacht een over the top Rock feestje dat je niet snel zal vergeten!

Wanneer we een beetje bijgekomen zijn zal de altijd vrolijke frontman van Splendid, Pat Smith, zorgen dat het feest nog lang niet stopt. Met zijn muzikale mix met invloeden uit alle landen en culturen die het fanatieke surfen hem hebben gebracht zal hij een lach op ieders gezicht toveren.

Na Pat zal Tim Akkerman, het voor hem onderhand bekende podium, bestijgen. Afgelopen december gaf hij nog een uitverkocht concert in onze grote zaal en we twijfelen er niet aan dat deze show net zo’n succes zal zijn.

Je zou denken dat het feest zo wel compleet is, maar we vieren verder met jeWelste. De band met niet aflatende energie waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen.

We sluiten de avond in stijl af met een Haags gebekt vogeltje. De mannen van De Kraaien zorgen met hun keiharde beats en eigenwijze teksten voor een knallend einde van de avond.

– Timetable – 

19:00 – Deuren open

19:30 – Mooie Meneren

20:30 – Pat Smith

21:30 – Tim Akkerman 

22:30 – jeWelste

23:30 – De Kraaien

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur