Nathan Reinds
zondag 16 december 2018

BEHIND THE MUSIC met SPIKE (Di-rect)

In samenwerking met het online video en interview platform FaceCulture presenteert Paard op zondag 16 december de eerste Haagse editie van ‘Behind the Music’ met als hoofdgast niemand minder dan Spike! Moeten wij deze prominente Hagenees en vaandeldrager van Di-rect en The Deaf nog verder introduceren? Al jarenlang kind een graag geziene gast in het Paard en op de grootste festivals! Verantwoordelijk voor een schatkist aan muziek en ongetwijfeld vol met mooie verhalen en sappige quotes.

Archief
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

In Behind the Music blikken we met Spike terug op zijn carriere aan de hand van oude FaceCulture-interviews met hem. Tijdens de lange en indrukwekkende carrière van Spike sprak FaceCulture regelmatig met de muzikant. Daarnaast interviewt Martin Kuiper van FaceCulture, host van de avond, een aantal (prominente) personen dichtbij Spike over de gitarist. Fragmenten uit deze interviews worden  op de avond zelf voor het eerst vertoond en zijn dus ook een verrassing voor Spike zelf! Alle beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes en met misschien wel antwoorden op al je prangende vragen.

We eindigen deze speciale avond met een mooie uitsmijter! In welke vorm en wat dit precies zal zijn hoor je zéér binnenkort.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur