vrijdag 15 december 2017

BAZZOOKAS

Doe Het Dan Zelf! is niet alleen een van de liedjes van de Nederlandse skaband Bazzookas, het is tevens hun levensmotto. Alles wat ze doen, doen ze met één doel voor ogen: Spelen alsof hun leven er vanaf hangt. Het is een universele energie die uit alle 8 leden van de Bazzookas komt. Met blazers, toeters en bellen worden zalen opgerold en knallen ze al jaren het publiek én hunzelf ondersteboven.

Koop tickets
  • € 16,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Met festival als Zwarte Cross, Concert At Sea en Parkpop hebben ze in Nederland hun naam al weten te vestigen, maar inmiddels gaat het ook in de rest van Europa hard. Zo wisten ze al voet te zetten in Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Slowakije en wordt er zelfs al geskanked door Australie. Want skanken, dat is wat ze doen.

Met het album ‘Kaboem!’ (2012) hebben de Bazzookas de toon gezet. Maar binnenkort komt alweer hun 4e plaat: “Skaworld” op internationale wijze uit. Met een Nederlandse én Engelse versie. Het gelijknamige online radiostation Skaworld.com is reeds in de lucht en de Bazzookas brengen er zelfs een App bij uit waarmee de fan maximaal kan gaan genieten van deze blije eikels.

The album Kaboem! is energetic, with catchy lyrics, and is easy to sing along.

nu.nl about Kaboem!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

donderdag 28 december

MALA VITA

Ze zijn voor de laatste keer terug!...

Koop tickets
Ik neem een zakdoekje mee als Mala Vita zijn laatste show bij ons komt spelen. Als ik niet moet huilen dan kan ik het ook nog gebruiken om het zweet mee af te vegen. So Far So Good. Henk Koolen,
Paard - Programmeur
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.