vrijdag 15 december 2017

BAZZOOKAS

Support: Mamihpalinatapai

Doe Het Dan Zelf! is niet alleen een van de liedjes van de Nederlandse skaband Bazzookas, het is tevens hun levensmotto. Alles wat ze doen, doen ze met één doel voor ogen: Spelen alsof hun leven er vanaf hangt. Het is een universele energie die uit alle 8 leden van de Bazzookas komt. Met blazers, toeters en bellen worden zalen opgerold en knallen ze al jaren het publiek én hunzelf ondersteboven.

Archief
  • € 11,00
  • € 13,50
  • € 16,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met festival als Zwarte Cross, Concert At Sea en Parkpop hebben ze in Nederland hun naam al weten te vestigen, maar inmiddels gaat het ook in de rest van Europa hard. Zo wisten ze al voet te zetten in Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Slowakije en wordt er zelfs al geskanked door Australie. Want skanken, dat is wat ze doen.

Met het album ‘Kaboem!’ (2012) hebben de Bazzookas de toon gezet. Maar binnenkort komt alweer hun 4e plaat: “Skaworld” op internationale wijze uit. Met een Nederlandse én Engelse versie. Het gelijknamige online radiostation Skaworld.com is reeds in de lucht en de Bazzookas brengen er zelfs een App bij uit waarmee de fan maximaal kan gaan genieten van deze blije eikels.

Support
MAMIHLAPINATAPAI is een band die bestaat uit acht muzikanten, heel veel lettergrepen en een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia. Denk aan een Spaanse cocktail de fiesta met ingrediënten van Manu Chao, Che Sudaka, TenTemPiés en Mala Vita. Met extatische energie en explosieve overtuiging is hun missie de harten van het publiek over de hele wereld te veroveren.

The album Kaboem! is energetic, with catchy lyrics, and is easy to sing along.

nu.nl about Kaboem!

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.