vrijdag 15 december 2017

BAZZOOKAS

Doe Het Dan Zelf! is niet alleen een van de liedjes van de Nederlandse skaband Bazzookas, het is tevens hun levensmotto.
Alles wat ze doen, doen ze met één doel voor ogen: Spelen alsof hun leven er vanaf hangt.
Het is een universele energie die uit alle 8 leden van de Bazzookas komt. Met blazers, toeters en bellen worden zalen opgerold en knallen ze al jaren het publiek én hunzelf ondersteboven.

Early bird
Koop tickets
  • € 13,50
  • € 8,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

Excl. € 2,50 servicekosten*

Met festival als Zwarte Cross, Concert At Sea en Parkpop hebben ze in Nederland hun naam al weten te vestigen, maar inmiddels gaat het ook in de rest van Europa hard. Zo wisten ze al voet te zetten in Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Slowakije en wordt er zelfs al geskanked door Australie. Want skanken, dat is wat ze doen.

Met het album ‘Kaboem!’ (2012) hebben de Bazzookas de toon gezet. Maar binnenkort komt alweer hun 4e plaat: “Skaworld” op internationale wijze uit. Met een Nederlandse én Engelse versie. Het gelijknamige online radiostation Skaworld.com is reeds in de lucht en de Bazzookas brengen er zelfs een App bij uit waarmee de fan maximaal kan gaan genieten van deze blije eikels.

Het album Kaboem! is energiek en met pakkende teksten, die vaak even inhoudelijk zijn als makkelijk mee te zingen.

nu.nl over Kaboem!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

donderdag 13 juli

WOLFMOTHER

Legendarische hardrockband komt met bijna exclusieve show...

uitverkocht
Deze Aussie hardrockers zijn ijzersterk live en staan garant voor een dik feest. Wie alleen een kaartje koopt om de hit ‘Woman’ te horen zou heel snel de laatste plaat aan moeten zetten. Bella Hay,
Muzikant bij Tears & Marble, DJ
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.