woensdag 16 januari 2019

AN EVENING WITH JUDY COLLINS

Kreg Viesselman

Tijdschema:
20:00 Kreg Viesselman
21:00 Judy Collins

Dit is een concert met zitplaatsen.
Een avond met de ‘lady of folk’ is een must voor liefhebbers van het genre! Al meer dan vijftig jaar weet Judy Collins, een bekende artieste uit de Woodstock generatie, haar publiek te inspireren met sublieme gevoelige folk songs. Kunstzinnige interpretaties van traditionele en moderne folk en eigen composities, het is haar op het lijf geschreven. Haar doel? De harten van mensen openen en de wereld verlichten. Reken er dan ook maar op dat een avond met Judy Collins er één is vol ontroering.

Archief
  • € 36,00
  • € 38,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Die voel je vooral in haar werk dat teruggrijpt op legendarische vriendschappen met andere grote namen in de muziekgeschiedenis. Zoals met Stephen Stills, met wie ze in de jaren ’60 een relatie had.  Zo betekende ‘Houses’, Judy’s persoonlijk eerbetoon aan Stills, haar doorbraak.

Dit jaar sloegen zij de handen ineen voor ‘Everybody Knows’ uit, dat met een viersterren recensie op Podiuminfo bewees dat de 78-jarige dame nog prima bij stem is. Het album is een coproductie die eigenlijk al in de jaren 6o werd verwacht.

Voorprogramma: Kreg Viesselman

Perhaps it’s the angelic voice or her obvious love for great songs, but Judy Collins continues to venture musically where other singers fear to tread.

Concert review