donderdag 24 januari 2019

AMMAR 808

AMMAR 808 neemt je mee naar de donkere sferen van Noord-Afrikaanse futurisme. Een muzikale wereld vol met magische klanken, en onvermijdelijke, ultra lage bas en fel agressieve beats gepaard met drie sterke ‘Maghreb’ stemmen. Een frisse, vernieuwende en dansbare combinatie die je niet vaak hoort. De band neemt twee uitzonderlijke zangers van de Maghreb mee: Cheb Hassen (Tunesië) en Loak Saidi (Algerije) Tezamen brengen ze een eclectische en integrerende mix van elektronische grooves en aloude traditionele stijlen.

Archief
  • € 15,00
  • € 15,00
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Het nieuwe album ‘Maghreb United’ werdt uitgebracht in april 2018 bij het befaamde Glitterbeat Records label. Ze stonden al op Rewire Festival 2018 maar zijn nu terug met een geheel eigen show!

This is a full-tilt affair, with rumbling basslines matched against exuberant vocals from Nassouli and two Moroccan backing singers on the frantic Layli, and wailing bagpipes backed by relentless percussion on Tej’s Alech Taaadini.

The Guardian over ‘Maghreb United’

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur