Amber Arcades & Robin Kester

Meesters in vervoering

woensdag 22 maart 2023 8380

“Widescreen dreampop with a sharp edge and big hooks” schreef Brooklyn Vegan over de nieuwe muziek van Amber Arcades. Wonderschone droompop die alleen maar mooier wordt, noteerde de Volkskrant dan weer over Robin Kester. Zij die ervoor gestudeerd hebben, zijn het erover eens: deze double bill is de ultieme droom-lineup. Zowel Robin als Annelotte (Amber Arcades) zijn meesters van vervoering en brengen hun set vanuit de tenen. Op 22 maart zie je Amber Arcades & Robin Kester in PAARD.

Voor liefhebbers van Beach House, Weyes Blood, Radiohead Alternative dreampop Pop-noir
archief
  • €18,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Op de BBC wordt nieuwe muziek van Robin Kester en Amber Arcades inmiddels al bijna als vanzelfsprekend gedraaid. Vergelijkingen met Beach House, Weyes Blood, Low en Radiohead zijn op hun plek.

Amber Arcades
Op afstand bedacht met originele sparringpartner Ben Greenberg (Danny Elfman, Depeche, Ryley Walker) in New York en Annelotte in Amsterdam; geïnspireerd door volwassen worden in een nieuwe stad met een nieuwe positiviteit die haar ondersteunt, zoals altijd, prachtig vormgegeven en zeer persoonlijke observaties over het leven en de liefde. Ondergedompeld in een allesverslindende wall of sound, klinkt het nieuwe album Barefoot On Diamond Road als My Bloody Valentine akoestisch, en het werkt als een trein.

Robin Kester
Als angst je ervan weerhoudt om dingen te doen, wordt je wereld kleiner. Die angst overwinnen door nieuwe, soms zenuwslopende situaties aan te gaan, is het uitgangspunt van Honeycomb Shades, het debuutalbum van de Nederlandse artiest en muzikant Robin Kester. Kesters experimentele pop ademt een vage euforie en donkere spanning uit: de sensatie van je synapsen die op alle richtingen schieten voordat ze in volledig gevormde gedachten veranderen.

“ Robin Kester betovert met dromerige visioenen “

De Volkskrant