woensdag 10 april 2019 8368

ALPHA BLONDY & THE SOLAR SYSTEM

Mr Lion's Sound Collective

Het kenmerkende, Afrikaanse reggae geluid van Alpha Blondy weet hem al jaren aan de top van de ’s werelds populairste reggae artiesten te houden. Met zijn 12 koppige band ‘Solar System’ maakt Blondy pure reggae beats met Afrikaanse roots. Menig reggae fan weet precies wie Alpha Blondy is, of heeft in ieder geval hits van platen als Cocody Rock, Jerusalem en Apartheid Is Nazism zeker voorbij horen komen. Naast het maken van muziek is voor Alpha Blondy maar één ding echt belangrijk, het overbrengen van respect en het samenbrengen van mensen is voor hem het grootste doel van zijn artiesten carrière. En met de prachtige songs die hij maakt, weet hij dit doel perfect uit te voeren.

Reggae
Archief

*incl € 3,00 servicekosten

In 2015 kwam zijn laatste album samen met Solar System uit, genaamd Positive Energy. Al sinds zijn eerste succes in de jaren 80 met de hit Opération Coup de Poing, weet Blondy als geen ander hoe hij kwaliteit reggae muziek moet overbrengen naar zijn publiek. En met Positive Energy schiet hij weer raak. Een ‘masterpiece’ zoals de kenners het noemen met 12 nieuwe liedjes. Op 29 oktober staat hij in de Grote Zaal van het Paard samen met zijn band Solar System, verwacht een memorabele avond vol klassiekers én nieuw werk van deze briljante reggae artiest.

Support: Mr Lion’s Sound Collective
Warm alvast op met de Reggae Sound System, Reggae Music, Ska, DUB, Dancehall, Dubstep, Roots Reggae, Instrumental Versions van Mr Lions Sound Collective. De beste start voor Alpha Blondy op komt!

Alpha Blondy is met zijn manier van optreden net zo bijzonder als Bob Marley en diens zoon Julian, en zijn concerten zijn een genot om bij te wonen.

Zoetermeer nieuws over zijn laatste show in Paard