zondag 21 oktober 2018

ALLIGATOR

Let op dit Paard op Hol concert vindt plaats in het Paardcafé
(Prinsegracht 10, Den Haag)

De Schotse band Alligator zitten nu eigenlijk in dezelfde fase als de Arctic Monkeys toen ze nog maar net om het hoekje keken. Misschien ken je ze nog niet, maar zodra ze voor je neus staan op het podium wordt je volledig omver geblazen met hun energieke, grungy, garagerock. Vergelijkbaar met the Who, The Kinks en het latere werk van Miles Kane en the Strokes zijn ze keihard aan het werk om hun naam op te bouwen, en dat lukt zeker.

Afgelopen mei stonden ze nog op Sniester en Dauwpop festival en in oktober zetten ze hun tour voort door de rest van Nederland. Voor drummer Carlo Kriekaard is het twee keer thuis komen, de Hagenees verhuisde in 2013 naar Glasgow om de ultieme rockband te vormen en we kunnen je toch echt verzekeren dat dát wel is gelukt. See for yourself op 21 oktober in je favoriete stamkroeg.

Archief
  • € 5,00
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het voorprogramma zal worden verzorgd door:

GIAN, geboren in de dromen van drummer, producer Johnny Ray. Na enkele jaren podia in binnen en buitenland onveilig te hebben gemaakt als drummer van een rock & roll band en nadat hij als songwriter aan de wieg stond van enkele grote Nederlandse radiohits, was het tijd om naar zijn eigen stem op zoek te gaan. Een jaar lang trok Johnny Ray zich terug en werkte hij non-stop aan een eigen repertoire. Toen hij begin 2018 de handen inéén sloeg met Eddie Dukan, was het snel duidelijk: GIAN is geen solo avontuur,…maar een sterke twee-eenheid. De warme stem van Eddie Dukan, brachten de tracks van Johnny Ray naar een volgend level. De hele zomer hebben de boys aan tracks gewerkt en dit najaar zullen zij de eerste stappen zetten op de NL podia en zullen de eerste releases het levenslicht zien.