donderdag 25 januari 2018

ADRIAN CROWLEY

Support: Nadine Khouri

Adrian Crowley gaat al jaren mee in de Ierse singer-songwriter scene. In oktober van dit jaar komt zijn achtste (!) album “Dark Eyed Messenger” uit. Op deze nieuwe LP is de donkerbruine baritonstem van de Dublinse artiest nog prominent aanwezig, maar zijn eveneens karakteristieke gitaargeluid ontbreekt dit keer. Wat één van de vele verrassingen van de plaat is.

Koop tickets
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

“Dark Eyed Messenger” wordt nu al een ‘stress relieving’ album genoemd, wat wij ons heel makkelijk kunnen voorstellen, met wat we van Adrian kennen. Zijn warme stem en dromerige liedjes neemt elke luisteraar mee naar een haardvuurtje op een koude winteravond. Crowley’s muziek doet al snel denken aan artiesten als Nick Drake, Bill Callahan en Leonard Cohen. In zijn thuisland wordt hij gezien als een van de belangrijkste hedendaagse singer-songwriters. In 2018 komt hij, met of zonder gitaar, naar het Paard, zodat ook jij kan genieten van zijn heerlijke zwoele liedjes.

Nadine Khouri
De zangeres maakt rustige, dromerige muziek met een gothic randje. Met liedjes als ‘Rouge’ en ‘Broken Star’ blijft ze je fascineren en met haar gemoedelijke liedjes op het nieuwste album ‘The Salted Air’ zorgt Nadine er voor dat je volledig in trance raakt.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 8 december

SPINVIS

5 jaar na 'Tot Ziens, Justine Keller' is Spinvis terug met nieuw album: Trein/Vuur/Dageraad....

Koop tickets
Erik de Jong is naast woordkunstenaar, geluidjestovenaar, meesterverteller, briljant songwriter en slangenbezweerder ook gewoon een ontzettend aardige man. Bella Hay,
Muzikant bij Tears & Marble, DJ
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.