woensdag 20 november 2019

AAFKE ROMEIJN

Naast dat Aafke Romeijn zangeres, muzikante en songwriter is, is ze ook columniste, bekend Twitter-personage én auteur. Vorig jaar bracht ze haar sciencefiction roman ‘Concept M’ uit, waar een album uit voort bloeide en de soundtrack van haar boek werd.

Koop tickets
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Door de plaat krijg je via liedjes en composities een rondleiding in de wereld waar haar debuut-roman zich afspeelt. Met samples van obscure soul- en jazz platen, grootse strijkers-en blazers arrangementen die moeiteloos samenvloeien met haar kenmerkende stemgeluid. Het vormt een bijzonder wonderlijk landschap waarbij er inspiratie gehaald werd uit modernistische dichters en schrijvers. Op de plaat werkt onder andere Spinvis mee en op 20 november brengt Aafke het ten gehore in het Paardcafé.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur