zaterdag 26 oktober 2019

GRAUZONE PRESENTS: A CERTAIN RATIO

De sound van A Certain Ratio is niet gemakkelijk te classificeren, maar hun invloed op de moderne popscene is altijd voelbaar. Ze introduceerden het poplandschap aan de avant-gardistische kanten van funk, jazz, electronics, tape loops, allemaal verpakt in een post-punk attitude. Deze iconische band viert dit jaar hun 40e levensjaar, en in dat kader mogen wij ze verwelkomen op de PAARD-bühne op zaterdag 26 oktober!

cult punkfunkfunk metalNew Wavepost-punkpunk
Koop tickets
  • € 27,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

A Certain Ratio hoort bij de scene rondom het welbekende Factory Records. In het rijtje bekende namen van dit legendarische label uit Manchester staat de band fier naast groepen als Joy Divsion, New Order en Happy Mondays. In het kader van dit jubileum brengt de groep de ACR:BOX-set, die werd gemastered in Abbey Road Studios. Hierop staan 20 nooit eerder gehoorde tracks, met samenwerkingen met o.a. strijkwerk-arrangeur Sarah Bradwood-Spencer (Parent) en gitarist Jason Brown.

Grauzone x PAARD Weekender

Het weekend van 25 oktober gaat de boeken in als een fantastische reeks van Britse post-punk/new wave; zowel The Monochrome Set en A Certain Ratio staan dan op de Paard-bühne, en het weekend wordt ook nog eens ingeleid door Club Grauzone. PAARD deed even de rekensom en kwam uit op 1+1 = 2. Daarom presenteren we de Grauzone x Paard Weekender. Voor 30 piek ga je naar beide shows én naar Club Grauzone.

Voor losse tickets:

Club Grauzone

Grauzone Presents: The Monochrome Set

Cult punk funkateers

UNCUT