GRAUZONE PRESENTS: A CERTAIN RATIO

zaterdag 26 oktober 2019 2019

Tijdschema:
19:00 deur open
20:00 Man Of Moon
21:15 A CERTAIN RATIO

De sound van A Certain Ratio is niet gemakkelijk te classificeren, maar hun invloed op de moderne popscene is altijd voelbaar. Ze introduceerden het poplandschap aan de avant-gardistische kanten van funk, jazz, electronics, tape loops, allemaal verpakt in een post-punk attitude. Deze iconische band viert dit jaar hun 40e levensjaar, en in dat kader mogen wij ze verwelkomen op de PAARD-bühne op zaterdag 26 oktober!

cult punk funk funk metal New Wave post-punk punk
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

A Certain Ratio hoort bij de scene rondom het welbekende Factory Records. In het rijtje bekende namen van dit legendarische label uit Manchester staat de band fier naast groepen als Joy Divsion, New Order en Happy Mondays. In het kader van dit jubileum brengt de groep de ACR:BOX-set, die werd gemastered in Abbey Road Studios. Hierop staan 20 nooit eerder gehoorde tracks, met samenwerkingen met o.a. strijkwerk-arrangeur Sarah Bradwood-Spencer (Parent) en gitarist Jason Brown.

Man of Moon
Man of Moon is een psychedelisch rockduo uit Edinburgh. Ze speelden onder andere in het voorprogramma van The Twilight Sad en We Were Promised Jetpacks, en hun nieuwste single ‘Ride the Waves’ werd geproduceerd door Tom Furse van The Horrors. Het toonaangevende Guardian is alvast vol lof over hun “noirish, droney krautrock and post-rock cannibalising sound”.

“ Cult punk funkateers “

UNCUT