maandag 25 april 2011

HAAGSE BEAT REÜNIE

The Clarks, Hans Vermeulen, The Magic Strangers, Cesar Zuiderwijk, René and the Alligators, Frans Krassenburg, The InCrowd, Rudy Bennett en vele andere grote namen uit de Haagse jaren zestig staan op het podium tijdens de Haagse Beatreünie op maandag 25 april. Het unieke concert in het Paard van Troje is een initiatief van Hans Rouw, presentator van ‘And the Beat goes on’ op Radio West, Ton van der Kleij van Earth and Fire en Henk Smitskamp, bassist van onder meer The Motions, Shocking Blue en The Sandy Coast.
Pop/Rock
Archief
  • € 12,50
  • € 7,50
  • Grote zaal
  • 17:30
  • 18:30

*incl € 2,50 servicekosten

‘Het wordt een uniek feest. Voor het publiek, maar natuurlijk ook voor de muzikanten’ zegt Hans Rouw. De Radio West-presentator zat in de jaren zestig volop in de Haagse popscene. Als drummer stond hij op vele podia en als PR-manager bij Polydor, journalist van Muziek Expres en medewerker van organisator Paul Acket kende hij, bijna, iedereen. Het idee voor de Haagse Beatreünie ontstond rond zijn programma And the Beat goes on. Hans: “Ik onmoet daar elke zaterdag mensen van toen. Oude vrienden, kennissen uit die Haagse popscene. Op een gegeven moment zeiden Henk Smitskamp, Ton van der Kleij en ik tegen elkaar: we hebben zoveel oude jongens bij elkaar gezocht, laten we weer eens met elkaar gaan spelen. Gewoon het hele zwikkie bij elkaar halen en kijken of we nog wat kunnen.” De benaderde muzikanten waren enthousiast. Dat gold ook voor de hoofdredactie van Omroep West. Het resultaat is de Haagse Beatreünie op Tweede Paasdag in het Paard van Troje: een weerzien van musici van toen met publiek van toen én nu.

De Haagse Beatreünie is uitverkocht. Maar je hoeft niks te missen! Win de allerlaatste kaarten of kijk en luister mee via Omroep West.