Bertolf Clubtour ‘First And Then’

Bertolf is terug! Zo zuiver gezongen klinken ze zelden. Support: Valerie Branoux.

zaterdag 26 maart 2016 8358

Voorprogramma: Valerie Branoux. 3FM Serious Talent, single ‘Another Day’ als 3FM Megahit, ‘Mr Light’ op nr. 2 in de Mega Top 50 én een Zilveren Harp. Toch was het idee dat er nooit meer een Bertolf album zou verschijnen. De singer-songwriter uit Zwolle stopte in 2012 als solo-artiest en stortte zich op een nieuwe band. Maar in de zomer van 2015 was daar ineens een nieuw liedje, ‘Jericho’...Volkskrant geeft **** aan 'First & Then'Nog nooit heeft Bertolf meer lovende reacties gehad op een liedje als bij de release van dit nummer. De song bleek een voorproefje van het prachtige vierde soloalbum ‘First & Then’, op 14 oktober 2015 met vier sterren beoordeeld door de Volkskrant: “Zó zuiver gezongen en zo precies gearrangeerd klinken singer-songwriters zelden.”Elk liedje van ‘First & Then’ is rijk ingekleurd, vaak met strijkers en blazers, zodat de gouden melodieën het beste opbloeien.

Pop/Rock
archief
  • Kleine zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Bertolf’s missie om het verfijnde geluid van westcoast singer-songwriters uit de jaren ’70 na te bootsen, is volgens de Volskrant ook meer dan geslaagd: “Bertolf kan zich met gemak meten met het betere werk van iemand als de door hem zo bewonderde Ron Sexsmith.” Met andere woorden: Bertolf is terug en hoe. Klinkt als iets wat je vooral zelf moet gaan ervaren.

Support deze avond: Valerie Branoux!
Breekbaar, verhalend en nostalgisch. De Haagse zangeres Valerie Branoux sleept je mee met haar melancholische popliedjes geïnspireerd door artiesten als Jeff Buckley, Feist en Elliott Smith. Haar warme stem wordt hierbij mooi aangevuld door haar bandleden.