zaterdag 22 juni 2019

80s 90s Nullies: Going To Ibiza

Heb jij je zomervakantie al geboekt? Zoek niet langer! Hier is je one-way-holiday-ticket naar de tropics. Laat je insmeren door Georgina Verbaan rechtstreeks uit Costa of ga hard op Boom, Boom, Boom, Boom van de Vengaboys. Ja jongens en meiden zet je schrap en gooi die roze opblaas flamingo van je maar weer het water in.. Want summer is coming op vrijdag 22 juni tijdens 80s 90s Nullies: Going To Ibiza!

00s80s90sguilty pleasureshitjes18+
Archief
  • PRESALE €3 | DEUR €5
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

🎵 The Best From The Past 🎵
80s 90s Nullies
in Paard is een nacht gevuld met de meest dansbare klassiekers uit de vorige decennia tot die ene guilty pleasure waar je stiekem nog steeds veel te lekker op gaat. Kom dansen, kom sjansen en drink biertjes met ons én je vrienden!

We Like To Party. We Like. We Like To Party!

– Vengaboys (1999)

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur