vrijdag 12 oktober 2018

80s 90s NULLIES – The Bro Code Edition

Na onze spetterende Girlpower Edition in maart zijn nu de mannen aan zet. Was Johnny Bravo jouw rolmodel, keek je de Christina Aguilera video’s om andere redenen dan het liedje en kijk je stiekem nog steeds naar How I Met Your Mother? Dan weet je dat de zogenaamde ‘Bro Code’ heilig is..
 
De 3 belangrijkste regels voor je op een rijtje:
1. Bro’s laten elkaar nooit in de steek, zo ook in het PAARD.
2. Bro’s staan nooit met een leeg glas op de dansvloer.
3. Tot slot de gouden regel: Bro’s before hoes.
 
Succes mannen. En vrouwen ook natuurlijk!
80s90shitspopzero's18+
Archief
  • Voorverkoop: €3 Deurverkoop: €5
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

Voor degenen die zich het cassette bandje nog kunnen herinneren, die Sixteen Candles en The Breakfast Club hebben gezien, die het Carlton (Fresh Prince Of Bel Air) dansje nog moeiteloos kunnen nadoen of live bij de Justin/Britney break-up waren. Houd je vooral niet in!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur