vrijdag 28 oktober 2022

PAARD 50: VUNZIGE DEUNTJES

Jullie weten wat ze zeggen, liefjes: wie jarig is trakteert, dus pakken de vriendjes van Paard in oktober stevig uit voor hun 50ste B-day. Ook wij zijn natuurlijk hartstikke van de partij om wat vunzige slingers op te hangen en glitters te komen strooien voor de Abraham, dus dat is ook precies wat we gaan doen. Flink ook. Extra groot, extra vunzig verjaardagsfeestje, WIE? <3

Op 28 oktober vieren we 50 jaar Paard met een speciale XXL-editie in die mooie stad achter de duinen. Uiteraard geniet je van de klassieke vunzige saus, maar we doen natuurlijk ook iets bijzonders deze avond. Niemand minder dan Haagse Held DJ Chuckie komt langs met een hele rits Hiphop-deuntjes in zijn platenbak, dus dan weet je precies wat de deal gaat zijn. Alle OG’s, vunzige veteranen en Young Dogs: melden maar!

Koop tickets
  • Grote Zaal
  • 23:30
  • 23:30
Vunzige Deuntjes is een Nederlandse evenementenorganisatie, bekend van de Vunzige Deuntjes-clubavonden en het gelijknamige jaarlijks terugkerende festival. Sinds de oprichting in 2011 is Vunzige Deuntjes uitgegroeid tot een van de grootste organisaties binnen het Hiphop- en R&B-segment in de Benelux, met meer dan tien festivals in (co)productie, ruim honderd clubavonden en 150.000+ bezoekers per jaar, verspreid over Nederland en Vlaanderen.