woensdag 27 december 2017

40UP Big Bang

END OF THE YEAR SPECIAL

De 40 gepasseerd? Nou én! Er mag gedanst worden! Je kunt er de (kerst)klok op gelijk zetten: met de aankomende feestdagen, volgen ook de kriebels voor een goed feestje. We kunnen je geruststellen, die komt er! Op 27 december kun je het jaar afsluiten met een Big Bang en heeft 40UP een speciale editie voor je in petto met “Celebrate The End Of The Year”.

In de grote zaal draait DJ Alex van Oostrom de oude vertrouwde hits van toen en nu.

 

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

De 40 gepasseerd? Nou én! Er mag gedanst worden! Je kunt er de (kerst)klok op gelijk zetten: met de aankomende feestdagen, volgen ook de kriebels voor een goed feestje. We kunnen je geruststellen, die komt er! Op 27 december kun je het jaar afsluiten dansend met leeftijdsgenoten tijdens de Big Bang editie van 40UP.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur