woensdag 27 december 2017

40UP Big Bang

END OF THE YEAR SPECIAL

De 40 gepasseerd? Nou én! Er mag gedanst worden! Je kunt er de (kerst)klok op gelijk zetten: met de aankomende feestdagen, volgen ook de kriebels voor een goed feestje. We kunnen je geruststellen, die komt er! Op 27 december kun je het jaar afsluiten met een Big Bang en heeft 40UP een speciale editie voor je in petto met “Celebrate The End Of The Year”.

In de grote zaal draait DJ Alex van Oostrom de oude vertrouwde hits van toen en nu.

 

40+
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

De 40 gepasseerd? Nou én! Er mag gedanst worden! Je kunt er de (kerst)klok op gelijk zetten: met de aankomende feestdagen, volgen ook de kriebels voor een goed feestje. We kunnen je geruststellen, die komt er! Op 27 december kun je het jaar afsluiten dansend met leeftijdsgenoten tijdens de Big Bang editie van 40UP.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur