40UP

Let's dance again!

vrijdag 13 september 2024

Yeahhhhhh! 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers en we komen na de zomervakantie natuurlijk weer terug naar het te gekke Paard in Den Haag! Wat zijn we blij dat we hier al jaren met zoveel plezier en succes samen de handen ineen kunnen slaan!

koop tickets
  • Grote Zaal
  • 20:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Zetten jullie vrijdag 13 september alvast met feestelijke letters in de dansagenda? Dan gaan we heerlijk uit ons dak tijdens de dansavond waarop je alle fijne muziek van de afgelopen 40 jaar hoort en ondertussen de originele videoclips op grote schermen ziet! Dansen op alle hits van afgelopen 40 jaar in de grote zaal, en bij UPBEAT in de kleine zaal, house classics only!

Met meer dan 100 dansavonden per jaar, weten de 40UP DJ’s als geen ander wat de dansvloer nodig heeft en het unieke en enorme cliparchief zorgt elke avond weer voor een sensationele beleving.

De grote videoschermen zijn inmiddels natuurlijk een begrip in het land maar de echte sfeer wordt gemaakt door jullie zelf: veertigplussers (onder de 40 ben je stiekem natuurlijk ook gewoon welkom! ) die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige avond te beleven.

Hopelijk zien we jullie allemaal op de dansvloer en maken jullie deze avond weer net zo onvergetelijk als die in het verleden! Laat het aan al je vrienden en vriendinnen weten en… Let’s dance again!

40UP

vrijdag 13 september 2024

koop tickets