zaterdag 16 maart 2019

40UP

40UP viert de lente in Paard

Met veel genoegen kijken we terug op de Big Bang editie in de Haagse poptempel. We zagen overal vrolijke gezichten en de dansvloer was voortdurend in beweging. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk genieten en dus is vandaag de voorverkoop begonnen voor de lente-editie van 40UP op zaterdag 16 maart. Ook al is het dan officieel nog winter, we doen gewoon net alsof.

classicsDancehousepop40+
Archief
  • Early Bird 13,50 | Regulier 16,50
  • Grote Zaal
  • 21:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

LET’S DANCE AGAIN!

40UP is een dansfeest met opzwepende muziek en unieke videobeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit je dak kan gaan. (En natuurlijk zijn Mick, Michael , Janis, James, Anouk, Peter, Whitney, Bob, Frank, en Jimmy ook van de partij.)

Niet de hits, niet nummer één van kant één, maar bijzondere albumtracks, liedjes met eeuwigheidswaarde.

– Harry de Winter (organisator 40UP)

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur