donderdag 27 december 2018

40UP BIG BANG

40UP viert vervroegd Oud & Nieuw in Paard met Big Bang, een waar spektakel.

Op de Big Bang is alles net even iets meer bijzonder. December is de feestmaand dus pakt 40UP extra uit met ‘special effects’ en gastoptredens. In Paard doen we dit door ook de tweede zaal in te vullen met een feestelijk programma. Niemand minder dan Den Haags eigen Mark van Dale en Peter van Leeuwen (Rave the City) hosten de Upbeat zaal en brengen daar houseclassics van toen en lekkere plaatjes met een beat van nu.

In de 40UP zaal hoor en zie je ditmaal DJ’s Sander Hucke en Michel de Grote, zij komen gewapend met de mooiste videoclips van alles wat dansbaar is en past op het moment de vloer in vuur en vlam zetten. En ook op de Big Bang kun je verzoekplaatjes aanvragen dus aarzel niet dit aan de DJ te vragen.

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen op donderdag 27 december samen met jullie 2018 gepast af te sluiten!

60s70s80sDancepop40+
Archief
  • Voorverkoop €17,50 | deur €20
  • Grote Zaal
  • 20:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De 40 gepasseerd? Nou én! Er mag gedanst worden! Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? 40UP is je antwoord!

40UP is een dansfeest met opzwepende muziek en unieke videobeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit je dak kan gaan. (En natuurlijk zijn Mick, Michael , Janis, James, Anouk, Peter, Whitney, Bob, Frank, en Jimmy ook van de partij.)

Schoolfuif, dateavond en reünie in één!

– Algemeen Dagblad

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur