zaterdag 9 april 2016 8358

3FM SERIOUS TALENT PRESENTS: HAEVN – THE BRAHMS – SON MIEUX

Drie super bands op één avond. Het kan, en 3FM maakt het mogelijk. 3FM Talents Son Mieux, The Brahms en HAEVN delen voor een avond het podium van het Paard van Troje.
Pop/Rock
Archief
  • € 12,50
  • € 13,00
  • Kleine zaal
  • 17:30
  • 18:00

*incl € 3,00 servicekosten

Son Mieux
De spiksplinter nieuwe Haagse Son Mieux kwam vorig jaar als solo-project van Camiel Meiresonne binnenlopen en is na slechts een jaar niet meer weg te denken uit de scene. Zo was Son Mieux (inmiddels als band) te gast bij Matthijs van Nieuwkerk, waren zij het voorprogramma van Mister & Mississippi en The Indien. Met nummers die recht uit het hart en vanuit zijn tenen gezongen worden, windt hij zowel het vrouwelijke als het mannelijke publiek om zijn vinger.

HAEVN
Nadat Volvo ‘Where The Heart Is’ gebruikte voor één van zijn reclames schoot HAEVN, met hun toen nog enige uitgekomen nummer, omhoog in de Shazam ranglijst. Kort hierna ging het muzikale duo (Marijn van der Meer + Jorrit Kleijnen) meer nummers opnemen in Londen op uitnodiging van Tim Bran (London Grammar, Rhodes, Seafret). Maar ook in Nederland stonden zij niet stil. Ze wisten Paradiso tot de nok toe te vullen, speelden bij De Wereld Draait Door, zongen in het Glazen Huis, tourden mee met Pat Smith & Playground0 en staan dit jaar op Noorderslag. Veelbelovende band, dus!

The Brahms
Catchy en melodische hooks gecombineerd met traditionele Afrikaanse grooves en doeltreffende puntigheid zorgen voor een mix van dansbare indiepop. 3voor12 was razend enthousiast over de band na hun show tijdens het Life I Live festival in Den Haag. In mei won de band na lovende reacties van 3fm en 538 het Geheim Van Starsound en plaatsten zich hiermee voor de halve finale van de Utrechtse Popprijs. Na een overweldigende finale konden The Brahms zich de winnaar van de ‘Utrecht Popprijs’ noemen. Op 3 maart 2015 zal de eerste officiële EP van The Brahms worden gereleased, ‘Meraki’. ‘