BURST INVITES AUS RECORDS: BICEP & WILL SAUL

zaterdag 21 september 2013 2013

Voorverkoop: €11,50 / Deur: €13,50

Dance
archief
  • Kleine zaal
  • 21:00
  • 21:00
Nieuwsbrief

Burst is de Haagse clubavond met de top op het gebied van internationale acts binnen de elektronische muziek. Deze BURST-editie: Will Saul, Bicep, Offshore & DJ Coen.

Timetable:
Offshore & CDJ Coen – 23:00-1:00
Bicep – 1:00-2:30
Will Saul – 2:30- 4:00

Offshore & CDJ Coen – 23:00-1:00
Bicep – 1:00-2:30
Will Saul – 2:30- 4:00 Timetable;Offshore & CDJ Coen – 23:00-1:00Bicep – 1:00-2:30Will Saul – 2:30- 4:00 

Krachtige techno, sexy disco en smeuige old school house op deze AUS-labelnight van eindbazen Will Saul en Bicep. De afgelopen zomer voorzagen zij menig festival van een warm kloppend hart. In de intieme clubsetting van deze Burst-night kan dat alleen nog maar mooier worden.

Will Saul is niet alleen labelbaas van de twee meest vitale labels uit het Verenigd Koninkrijk, AUS Music en Simple, hij is bovendien ook de producer van warmbloedige house en techno doorspekt met soulinvloeden, stuwende melodieën en een vleugje Detroit. Hij werkte samen met o.a. Solomun, Fink, Scuba, Pearson Sound en The juan Mac lean. Ook als DJ heeft hij zijn sporen verdiend en mixte de 15e compilatie in de befaamde Balance mix serie. Mr Saul zal  zijn DJ kwaliteiten vanavond zorgvuldig uitvouwen  over de Burst dansvloer. 

Bicep
uit Belfast begon met rugby, startte een blog (feelmybicep.com) en kwam tot de ontdekking dat er een gouden toekomst in de muziek in het verschiet lag. Het getalenteerde duo begon met eigen producties en belandde pardoes op de eerste rij van de 90’s house revival. Bicep biedt een combinatie van krachtige techno, swingende disco-lijnen en old school house die wordt gedragen door donkere rollende funky baslijnen. Releases verschenen op onder andere Love Fever, Throne of Blood, Mystery Meat en uiteraard… Aus Records.

Met eigen deephouse producties en remixen, en een release bij het Engelse label Ambiosphere Recordings van House legende Tony Thomas zijn Offshore & Coen goed op weg. Hun samenwerking heeft vanaf het begin in het teken gestaan van produceren en samen optreden. Als residents van de Haagse !SGOED feesten weten ze elke keer weer een knallend einde te verzorgen. Apart van elkaar draaien ze regelmatig op het strand van Scheveningen en in lokale clubs.

Deze Burst editie maakt deel uit van het concept: ‘Neem je plant mee uit’
Alle informatie over dit concept is te vinden via:
http://www.paard.nl/news/neem-je-plant-mee-uit
Let op: de plantactie sluit om middernacht, dus zorg dat je voor 24 uur in de rij staat!