vrijdag 13 september 2019

155: LIJF

Het breakdance collectief ‘155’ creëert shows die een stapje verder gaan dan traditionele b-boy cultuur die je gewend bent. Met hun laatste productie, genaamd LIJF, keren ze na het overweldigende succes terug naar de clubs en festivals. Waarom vinden we het leuk om ‘s nachts in een club te staan? Daarover gaat LIJF. Een productie van 155 waarin grenzen vervagen tussen clubnacht, popconcert en dansvoorstelling. Een ware festivalsfeer waar wordt gedronken, gedanst en gejuicht. Het verschil tussen performer en publiek is er amper en 155 bouwt overal een feestje, mét inhoud.

90sbreakdancedansbaarvoorstelling
Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

155 speelde eerder al het dak eraf op Lowlands, Sziget, Mundial en dreunde afgelopen jaar heb clubcircuit binnen. Nu kunnen we ons opnieuw klaar maken voor plakkende vloeren, zweterige lijven en vooral heel veel dansende mensen!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur